Detta program fungerar inte längre
Klicka här för att komma till en sida hos Samtrafiken där du kan ladda ner och slå ihop tidtabellsfiler till en enda PDF-fil.

Bakgrundsinformation
Det här programmet gjordes främst för att det vid den tidpunkten inte fanns något bra sätt att slå ihop alla ResPlus tidtabeller till en enda PDF. Tidtabellssidorna hos Samtrafiken fungerar inte längre på samma sätt och programmet kan inte längre automatiskt hålla en lista över tidtabeller uppdaterad.
 
För att installera och starta programmet: Klicka här
 
Om inte installationen fungerar, kontrollera följande komponenter till Windows. Dessa går att installera genom Windows Update eller genom att klicka på de här länkarna och välja att ladda ner/installera.
 
Övrigt viktigt:
För att du ska kunna använda funktionen för att slå samman tidtabeller till en gemensam PDF-fil, behöver du också installera GhostScript. Du kan ladda ner GhostScript här: http://www.ghostscript.com/download/gsdnld.html
Välj alltid Ghostscript for Windows (32 bit) även om du kör 64-bitars version av Windows. 64-bitarsversionen fungerar inte med det här tidtabellsverktyget.

Om det fortfarande inte fungerar:
Det går också att ladda ner programfilen utan installationspaket: Klicka här
 
Du kan rekommendera denna sida för andra som söker på Google:
 
Lite reklam:

 
Olof Lagerkvist - LTR Data    ::    ClickOnce and .NET Framework Resources